Als echte fijnproever wist u het wellicht al langer: Keurslager Reyners - Schepers is meer dan zomaar een slager. En dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid én hygiëne: dat is waar het bij Jan en Heidi in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.

Winkelinrichting, productpresentatie, persoonlijke bediening... dag in, dag uit bewijzen we met meer dan 200 Keurslagers in ons land ons vakmanschap. Én onze creativiteit. Want bij ons kiest u uit het grootste assortiment...


Onze qualiteiten

 

Voor uw Keurslager is pure topkwaliteit vanzelfsprekend. Altijd voldoen we aan de strengste kwaliteitseisen.

Verplicht, want op elk moment van de dag kunnen we adviseurs van de vereniging van Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren zij onze zaak op meer dan 200 punten.

Aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit... op de meest uiteenlopende punten worden we beoordeeld.

Daarnaast geniet u bij uw Keurslager de service die u verdient.

 

Bij de beste producten hoort de grootste klantvriendelijkheid. Bovendien gaan de medewerkers van de vereniging na of we onze producten tegen de vereiste temperatuur bewaren. Essentieel voor de kwaliteit van ons aanbod.

En de hygiëne… dat is voor de controleurs absolute topprioriteit. Winkel, werkplaats, koelruimtes, diepvriezers: overal moet hygiëne strikt worden gerespecteerd.


Keurslagers

 

 

Willen we ons Keurslager-logo behouden, dan is een 'goed rapport' van de controleurs de vereiste. Slechts wanneer we aan alle normen voldoen, mogen we het befaamde Keurslager-logo dragen. De kroon op ons werk! En voor u de garantie voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info over de keurslagers op www.keurslager.be.


Neem een kijkje in de kleurrijke geschiedenis van Keurslager Reyners