Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil.

Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een warm hart toe maar ze kunnen én doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht.

Bij ons is de klant nog écht koning. Je krijgt een service op maat. Twee sneetjes betekent bij ons ook echt twee sneetjes. Die snijden wij vers voor jou. Zo geven we jou de beste service en gaan we voedselverspilling tegen. En ja, ook de winkelervaring is bij ons belangrijk.

Voor de Keurslager is topkwaliteit vanzelfsprekend. Niet alleen biedt hij een uitstekende service, hij moet ook aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Verplicht, want op elk moment van de dag kan hij adviseurs van de Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren zij zijn zaak op meer dan 200 punten.

De bijbel van de Keurslager is het HACCP-handboek. HACCP staat voor ‘Hazard Analysis Critical Control Points’. Het handboek bevat de strengste normen waarmee de Keurslager rekening mee moet houden om de kwaliteit van het vlees te garanderen. Temperatuur, hygiëne en controles zijn essentieel.

Vaste klanten weten het al: een Keurslager is meer dan gewoon een slager. Het beste vlees, een gevarieerd assortiment én advies van een echte vakman. Je Keurslager is niet zomaar een slager, maar een ambachtelijke slager en traiteur in één. Kiezen voor Keurslager is kiezen voor een all-in service.